Lektura, korektura, redaktura, preslovljavanje, prepisivanje, tehničko uređenje teksta ...

Da li ste sanjali kako Vaš tekst dodiruje jezičko savršenstvo?
Želite li da postanete njegov ponosni vlasnik?
Diplomirani profesor srpske književnosti i jezika, sa višegodišnjim iskustvom u radu, vrši profesionalnu uslugu lekture, korekture, redakture, kao i tehničko uređenje i prekucavanje svih vrsta proznih tekstova: romana, pripovedaka, eseja, biografija, monografija, dnevnika i ostalih vrsta radova, kao i pesama i drama; naučnih, doktorskih, seminarskih, diplomskih, maturskih, master, školskih i sličnih radova; novinskih članaka, interenet sadržaja, blogova, planova itd.
Uređivanje teksta podrazumeva njegovo pažljivo višestruko prelaženje: ispravljaju se slovne, gramatičke, pravopisne i ostale greške; vrši se jezičko - stilsko poboljšanje i tehničko uređenje teksta. Na taj način se povećavaju njegova jasnoća, čitljvost, preglednost i lepota.
Celokupna usluga - lektura, korektura, redaktura, tehničko uređenje teksta - za jednu lektorsku stranicu (1.800 karaktera sa slovima i razmacima) iznosi 150 dinara po stranici za tekst čija dužina ne prelazi 200 strana. Ukoliko prelazi, cena rada je 100 dinara po lektorskoj stranici. Ako teskt ima do deset strana, cena rada je tada 200 dinara po lektorkoj stranici. Za prekucavanje teksta bez drugog rada na njemu dovoljno je izdvojiti 100 dinara po stranici. Pošto mi je stalo do svakog klijenta, otvoren sam za svaki dogovor oko Vašeg teksta i cene rada.
Oglas važi za celu Srbiju i za sve tekstove pisane na srpskom jeziku bez obzira na mesto, izgovor (ekavica, (I)jekavica) ili pismo (ćirilica, latinica).
Usluga je veoma kvalitetna uz poštovanje dogovorenih rokova.
Molim Vas: osetite se slobodnim da mi za sve dalje informacije pišete na e- mail; osim toga, možete da me pozovete na telefon na koji možete da mi pošaljete i poruku. Na adresu elektronske pošte možete da mi pošaljete svoj rad uz Vaše želje, sugestije i preporuke. Usluga je kvalitetna i, verujem, povoljna.
Očekujem Vas sa zadovoljstvom koje svojim radom i posvećenošću želim da prenesem i na Vas.
Vidimo se…

KONTAKT:
malobabich.petar1@gmail.com

Коментари

Популарни постови са овог блога

Detalji i informacije o kupnji auta na lizing u Njemačkoj - ostalo vozila PRODAJA VOZILA

Detalji i informacije o kupnji auta na lizing u Njemačkoj - ostalo vozila